Zuzana Fialová

22. února 2008 v 17:11 | tinuska |  Zuzana Fialová
Mgr. Zuzana Fialová je herečka a členka činohry Slovenského národného divadla.

Narodila sa 17.05.1974 v Bratislave.
Motto: Keď máš niečo rád, tak to pusť na slobodu. Ak sa to do troch mesiacov nevráti, choď na poľovačku a zastreľ to...
Vyštudovala:
Vysoká škola múzických umení

Herecká filmografia:
2006 Pravidla lži (ČR, thriller)
2003 Záchranáři (ČR-SR, seriál)
2003 Zostane to medzi nami (SR, dráma)
2001 Babí léto (ČR, tragikomédia)
1999 Zborovňa (SR, komédia)
1994 Muzikál (TV)
1994 Spoveď (TV, SR)
1994 Vášnivé známosti (USA, erotický)
1993 Tanec lásky a smrti (TV, SR, dráma)
1992 Najdúch (TV, SR, televízna inscenácia)

Inscenácie (SND)
  • Tančiareň
  • Veľké štastie (Otila Nivská)
  • Tak sa na mňa prilepila (Lucette)
  • Hypermarket (Guvernantka)
  • Stratégie a rozmary (Araminta)
  • Valčík náhody (Žena)

  • Ocenenia:

  • Talent 2003
  • nominácia v Čechách na Radoka
  • nominácia na Divadelné dosky 2004
  • Cena Literárneho fondu za postavu Fatimy
  • nominácia na český Talent 2003
  • cena OTO 2006 v kategórii herečka

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama